TUOTEGALLERIA

Lastumäki – talo täynnä tarinoita, Sirpa Pietarilan historiikki Lastumäen talosta.
Lastumäki joka myöhemmin on tunnettu kunnalliskotina, sotasairalaana, kunnansairaalan synnytysosastona ja vuodesta 1991 alkaen nykyisenä Törmänhovina, on nähnyt paljon ja monenlaista tarinaa onkin näiden kansien väliin päätynyt!

 

Kirjaa voi tilata hintaan 25 € (noudettuna Oulaisista) tai 30 € (Suomessa kotiin postitettuna) Tuula Aitto-ojalta, puh. 040 511 4506 tai tuula.aitto-oja@wanhawoima.fi

 

 

Naiswoiman korun on suunnitellut oulaistelainen kultaseppä Kari Rantala yhdessä vaimonsa kanssa. Naisen kädet-korulla halutaan tuoda esiin sitä, että naiset ovat aina tehneet käsillään töitä. Naiset ovat hoitaneet lapsia, pesseet pyykkiä, leiponeet ja tehneet monenlaisia muita askareita käsillään. Korulla halutaan kuvata naiswoiman naisten taitavia käsiä.

Tilaukset alla olevalla lomakkeella tai

Leena Kangasharju 040 764 2306 tai leenakang@kotinet.com.

Hinta 75 euroa.

Ketjun pituus on 50 tai 60 cm.

Merkillinen menestystarina – moottoreita, perinnekulttuuria ja nostalgiaa -kirja kertoo Oulaisissa vuonna 1993 alkunsa saaneen Weteraanimoottorikerho Wanhan Woiman tarinan. Tarinan puitteissa käydään läpi kerhon perustamiseen johtaneet vaiheet ja nykyiset toimintamuodot, Wanhan
Woiman suurimmat moottorit ja rakennukset sekä kerhon vuosittain järjestämät Weteraanikonepäivät. Vuosien saatossa Weteraanikonepäivistä on kasvanut myös Suomen suurin vanhoihin koneisiin ja kulttuuriin keskittynyt perinnetapahtuma.

Kirjoittaja on FM Janne Rahkola.

Kirjaa voi tilata 25 euron hintaan

Tuula Aitto-ojalta, puh. 040 511 4506 tai tuula.aitto-oja@wanhawoima.fi

 

Tilaa tuotteita

Voit tilata tuotteitamme tällä lomakkeella. Viestistä tulee selvitä haluamasi tuote ja kappalemäärä sekä toimitusosoite. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, saat paluuviestissä maksuohjeet.