Weteraanikonepäivien

infosivu

Tervetuloa konepäiville Oulaisiin

Kuljetukset

Linja-autokuljetukset (nonstop) keskustasta tapahtuma-alueelle. Useimmilta keskustan linja-autopysäkeiltä pääsee kyytiin.

PoRha ry:n Lättähattu liikennöi lauantaina Oulu – Oulainen – Oulu. Alustava aikataulu ja hinnasto.

Tapahtuman osoite

Amiraalintie 161, Oulainen

Saapuminen alueelle

Mikäli tulet paikan päälle omalla autollasi, seuraa tienvarsiopasteita. Liikenteenohjaus opastaa sinut tapahtuma-alueen vieressä, kävelymatkan päässä oleville pysäköintialueille. 

T

Tapahtuma alue

Saapuminen alueelle

MUISTATHAN                                 1) tulla alueelle ja tapahtumaan terveenä

                                                         2) huolehtia käsihygeniasta (käsienpesu ja käsidesin käyttö)

                                                         3) tapahtumassamme on maskisuositus sisätiloissa

                                                         4) vältä ruuhkautumista ja jonojen syntyä

Pääportille pääsee suoraan Oulaisten keskustan pysäkiltä jatkuvalla bussikuljetuksella.


Aamulla (pe, la, su) ensimmäinen bussi lähtee keskustasta tapahtuma-alueelle klo 9.00 ja viimeinen bussi tapahtumapaikalta takaisin keskustaan lähtee klo 17.30.

Kuljetuksista vastaa tuttuun tapaan Oulaisten Liikenne Oy.

 

Liput

SOTAVETERAANIT  JA ALLE 15-VUOTIAAT ILMAISEKSI

KÄTEIS- JA KORTTIMAKSUT KÄYVÄT PORTEILLA! Myös lähimaksuominaisuus.

Taitotori

Tänäkin vuonna tulee taitotori Weteraanikonepäiville. Taitotorin myyntipaikat sijaitsevat perinnekeskuksen yläpihalla. Tule myymään Suomessa valmistettuja käsitöitä.

Rompetori

Rompetorilta löytyy myyntipaikkoja edellisvuosien tapaan aidatulta peltoalueelta, perinnekeskuksen läheisyydestä sekä sisätiloista.
Rompetori on tarkoitettu pääsääntöisesti vanhojen tavaroiden myyntiä varten. Hyväksyttyjä ”uusia” myyntitavaroita ovat työkalut, varaosat sekä aihepiiriin liittyvät tekstiilit/esineet.

Nyrkkiraudat, pamput sekä natsitavarat eivät ole rompetorille hyväksyttyjä myyntitavaroita.

Ma-to 5.-8.7 välisenä aikana rompetorikauppiailla mahdollisuus suihkuun ja saunaan (alakerran sauna) Törmänhovissa klo 18-20, 5 €/hlö.

Pe-la 9.-10.7. rompetorikauppiailla mahdollisuus suihkuun ja saunaan Uimahalli Lähteellä Uimarinkatu 2. Lähtö rompetorin portilta klo 18 ja 19. Saunamaksu 6 €/hlö. Pe-iltana myös uimahalli käytettävissä klo 20 saakka.

Rompetorin varaukset ja tiedustelut
Martti Raudaskoski / 044 345 4919

Näyttelyt

Vanhojen ajoneuvojen, traktoreiden ym. tuominen tapahtumaan

Mikäli tuot Weteraanikonepäivien näyttelyyn mopon, moottoripyörän tai auton, voit halutessasi tulostaa ja täyttää ilmoittautumislomakkeen ja ajoneuvoesitteen jo tästä etukäteen. Voit myös laminoida esitteen, jos mahdollista.

Hyväksymme näyttelyyn vuoden 1986 ja sitä vanhemmat tai todella harvinaiset uudemmatkin ajoneuvot tilan sallimissa puitteissa.

Ota lomakkeet mukaasi ilmoittautumisteltalle.

Mikäli tulet konepäiville vanhalla autolla (vm. 1986 vanhempi tai museorekisteröity), on sinulla mahdollisuus parkkeerata autosi keskeisellä paikalla olevalle autokentälle ja pääset portista sisään ilman pääsylipun ostoa.
Autokentälle mahtuu noin 150 autoa kerrallaan, joten ilmoita tulostasi etukäteen:

Autot: Eero puh. 0400 892 075, eero.pietarila@kotinet.com tai Toni puh. 0400 761 734, toni@kylmakonehuolto.com toni@kylmahuolto.com

Traktorit: Kauko Nikula 040 0191 907

Kaksipyöräiset: Ilari Laukkanen, puh. 0400-886 475

Myös uudemmat, todella harvinaiset, autot voidaan hyväksyä alueelle.

Lemmikit

Lemmikkieläimiä koskevat ohjeet on pyritty laatimaan mahdollisimman selkeiksi, yksinkertaisiksi ja helpoiksi noudattaa. Tästä johtuen meillä onkin vain yksi ohje, joka on seuraava: Lemmikkieläimiä ei saa tuoda tapahtuma-alueelle.

Ainoan poikkeuksen muodostavat rompetorikauppiaat, joille aiempien vuosien käytännön mukaan on annettu lupa koirien tuomiseen rompetorialueelle. Rompetorikauppiaita haluamme muistuttaa erityisesti siitä, että alueella liikkuu hyvin paljon pieniä lapsia.

Koiraparkki

Koiraparkki palvelee nelijalkaisia ystäviämme pääportin ulkopuolella. Se on Oulaisten eläinsuojeluyhdistyksen ylläpitämä ja sijaitsee aivan pääportin välittömässä läheisyydessä, Amiraalintien länsipuolella olevan viljankuivaamon piha-alueella.

Koiraparkin vastuuhenkilö: Mirva Paakkonen, puh. 040-529 5725

wanhan_woiman_tapahtumat
autokenttä_wanha_woima
vanhoja_traktoreita
myyntipaikat_wanha_woima