wanhan woiman päivät

infosivu

Tervetuloa nostalgiseen perinnetapahtumaan Oulaisiin

Kuljetukset

Linja-autokuljetukset (nonstop) keskustasta tapahtuma-alueelle. Useimmilta keskustan linja-autopysäkeiltä pääsee kyytiin.

PoRha ry:n Lättähattu liikennöi lauantaina Oulu – Ylivieska – Oulu. Oulaisten Rautatieasemalta linja-autokuljetus. Alustava aikataulu.

Tapahtuman osoite

Amiraalintie 161, Oulainen

Saapuminen alueelle

Mikäli tulet paikan päälle omalla autollasi, seuraa tienvarsiopasteita. Liikenteenohjaus opastaa sinut tapahtuma-alueen vieressä, kävelymatkan päässä oleville pysäköintialueille. 

Saapuminen alueelle

ppPääportille pääsee suoraan Oulaisten keskustan pysäkeiltä (Wanhan Woiman pysäkit) nonstop -bussikuljetuksella.


Aamulla (pe, la, su) ensimmäinen bussi lähtee keskustasta tapahtuma-alueelle klo 8.00 ja viimeinen bussi tapahtumapaikalta takaisin keskustaan lähtee klo 17.30.

Kuljetuksista vastaa tuttuun tapaan Oulaisten Liikenne Oy / Wiimax

TAPAHTUMAMME PÄIVÄKOHTAINEN OHJELMA LUETTAVISSA wanhawoima.fi/ohjelma 

.

Liput

SOTAVETERAANIT  JA ALLE 15-VUOTIAAT ILMAISEKSI

KÄTEIS- JA KORTTIMAKSUT KÄYVÄT PORTEILLA! Myös lähimaksuominaisuus.

Tilaa päiväliput ennakkoon verkosta Lippuagentti.fi -sivulta. Lipunmyynti verkossa on alkanut!

Pääsyliput myös: ePassi ja smartUm

Taitotori

Tänäkin vuonna tulee taitotori Wanhan Woiman päiville. Taitotorin myyntipaikat sijaisevat rompetorin yhteydessä, lähellä Eskon kioskia.
Paikkoja on rajoitetusti. Tule myymään Suomessa valmistettuja käsitöitä.
Katso aluekarttamme tästä (numero 24)

Varaukset ja tiedustelut
Helinä Koskela puh. 044 9874 003, helina.koskela@wanhawoima.fi

Rompetori

Rompetorilta löytyy myyntipaikkoja edellisvuosien tapaan aidatulta peltoalueelta, perinnekeskuksen läheisyydestä sekä sisätiloista.
Rompetori on tarkoitettu pääsääntöisesti vanhojen tavaroiden myyntiä varten. Hyväksyttyjä ”uusia” myyntitavaroita ovat työkalut, varaosat sekä aihepiiriin liittyvät tekstiilit/esineet.

Nyrkkiraudat, pamput sekä natsitavarat eivät ole rompetorille hyväksyttyjä myyntitavaroita!!

Rompetorin varaukset ja tiedustelut
Martti Raudaskoski puh. 044 3454 919

Maankuulu rompetori Wanhan Woiman päivien yhteydessä. Tapahtuman päätyttyä perjantaina ja lauantaina myös iltatori rompetorilla klo 17-19. Iltatorille ilmainen sisäänpääsy.

Näyttelyt

Vanhojen ajoneuvojen, traktoreiden ym. tuominen tapahtumaan

Mikäli tuot Weteraanikonepäivien näyttelyyn mopon, moottoripyörän tai auton, voit halutessasi tulostaa ja täyttää ilmoittautumislomakkeen ja ajoneuvoesitteen jo tästä etukäteen. Voit myös laminoida esitteen, jos mahdollista. Valmiiksi täytetyt lomakkeet nopeuttaa hiukan ilmoittautumisteltalla asiointia, mutta ei takaa varmaa paikkaa kentältä, sillä paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Ota lomakkeet mukaasi ilmoittautumisteltalle!

Hyväksymme näyttelyyn vuoden 1994 ja sitä vanhemmat tai todella harvinaiset uudemmatkin ajoneuvot tilan sallimissa puitteissa.

Mikäli tulet konepäiville vanhalla autolla (vm. 1994 vanhempi tai museorekisteröity), on sinulla mahdollisuus parkkeerata autosi keskeisellä paikalla olevalle autokentälle ja pääset portista sisään ilman pääsylipun ostoa (huom. vain kuljettaja).
Autokentälle mahtuu noin 180 autoa kerrallaan, ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Autot: Toni Ukonmäki puh. 040 0761 734, toni@kylmakonehuolto.com tai Marko Kotila puh. 044 9804 031, marko.kotila@outlook.com

Traktorit: Kauko Nikula puh. 040 0191 907

Kaksipyöräiset: Jussi Syrjälä puh. 040 7406 137

Myös uudemmat, todella harvinaiset, autot voidaan hyväksyä alueelle.

Lemmikit

Lemmikkieläimiä koskevat ohjeet on pyritty laatimaan mahdollisimman selkeiksi, yksinkertaisiksi ja helpoiksi noudattaa. Tästä johtuen meillä onkin vain yksi ohje, joka on seuraava: Lemmikkieläimiä ei saa tuoda tapahtuma-alueelle.

Ainoan poikkeuksen muodostavat rompetorikauppiaat, joille aiempien vuosien käytännön mukaan on annettu lupa koirien tuomiseen rompetorialueelle. Rompetorikauppiaita haluamme muistuttaa erityisesti siitä, että alueella liikkuu hyvin paljon pieniä lapsia.

Koiraparkki

Koiraparkki palvelee nelijalkaisia ystäviämme pääportin ulkopuolella. Se on Oulaisten eläinsuojeluyhdistyksen ylläpitämä ja sijaitsee aivan pääportin välittömässä läheisyydessä, Amiraalintien länsipuolella olevan viljankuivaamon piha-alueella.

Koiraparkin vastuuhenkilö: Mirva Paakkonen puh. 040 5295 725

wanhan_woiman_tapahtumat
autokenttä_wanha_woima
vanhoja_traktoreita
myyntipaikat_wanha_woima