Olet tervetullut

talkoolaiseksi

Haluatko oman nimikkokuppisi Wanhan Woiman päivien talkookahvilan hyllylle?

\

Talkootyö

Toimintamme pohjautuu talkootyöhön, jota riittää lähes ympäri vuoden. 

\

Kaikki mukaan

Talkootyöhön voi osallistua iästä ja sukupuolesta riippumatta

\

Yhdessä touhuamista

Mikäli talkootyömme kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä

\

Liity mukaan

Kenttäpäällikkö Reijo Klemettilä (040 822 1730) tai tule mukaan naiswoiman ja nuori woiman kokoontumisiin, yhistyskisälli Helinä Koskela (044 987 4003)

Tule mukaan ahkeraan porukkaamme

Toimintamme pohjautuu talkootyöhön, jota riittää lähes ympäri vuoden. Jos sinua kiinnostaa perinteen vaaliminen ja välittäminen ja vapaa-ajallesi mielekästä tekemistä, olet tervetullut joukkoomme.

Talkootyötä riittää isommissa tai pienemmissä projekteissa, joita ovat mm. perinnerakentaminen ja -korjaus, erilaiset kunnostustyöt, tapahtumien ja näyttelyiden järjestäminen, siivous, erilaiset tehtävät Weteraanikonepäivillä ym. Toimintaan voit osallistua muutamista talkootunneista tai -päivistä aina pitempiaikaisiin talkootehtäviin saakka. Lähtökohtana on jokaisen talkoolaisen oma tieto-taito ja osaamisalueet.

Talkootyöhön voi osallistua iästä ja sukupuolesta riippumatta, jokaiselle löytyy jotain tekemistä. Samalla tutustut uusiin, samanhenkisiin ihmisiin eri puolilta Suomea ja olet osana mielenkiintoista toimintaa.

KONEPÄIVEN TALKOOLAISEKSI VOIT ILMOITTAUTUA KLEMETTILÄN REIJOLLE, puh. 040 8221 730 tai
KOSKELAN HELINÄLLE puh. 044 9874 003. Grilli- ja kioskitoimintaan talkoolaiseksi ilmoittaudutaan Oulaisten 4H-yhdistykselle.

Wanhan Woiman päivien yleiset järjestelytalkoot alkavat juhannuksen jäkeen ma 24.6.2024 klo 9 ja jatkuen arkipäivisin aina tapahtumaan saakka. 

Järjestyksenvalvojien, liikenteenohjaajien yms. infopalaveri Pasin johdolla ke 3.7. klo 18; lipunmyyjät kokoontuvat puolta tuntia aiemmin Railin johdolla. Käpylän koulun piha.

wanhan_woiman_talkoot
talkootöitä
wanhan_woiman_tapahtuma
talkooväkea_vanha_woima