Tervetuloa mukaan naiswoimaan

naiswoima

Kiinnostaako sinua perinteet ja niiden monimuotoinen vaaliminen?

Monessa mukana

Naiswoiman merkittävin vuosittainen voimainponnistus ovat tietenkin vuosittaiset weteraanikonepäivät heinäkuussa. Naiswoiman vastuulla ovat muun muassa Käpylän koulun ja perinnekeskuksen vaihtuvat ja pysyvät näyttelyt, sisätilojen myyntipaikkojen varaukset, kahvitukset Koskelan talolla ja laavulla sekä perinneruokia tarjoileva woimabaari.

Toimintaa on ympäri vuoden. Keväällä esitellään perinnekeskuksen toimintaa ja tiloja vieraileville koululaisryhmille, marraskuussa virittäydytään joulun tunnelmaan Joulumaa-tapahtuman järjestämisen merkeissä ja pitkin vuotta järjestetään pieniä tutustumismatkoja naisia kiinnostaviin kohteisiin. Kädentaitojen lyhytkurssit, esitelmätilaisuudet ja erilaisten tilaisuuksien kahvitarjoilut ovat myös olennainen osa naiswoiman toimintaa.

Naiswoimalla on kokoontumisia lähes joka kuukausi ja niistä tiedotetaan naiswoiman omassa WhatsApp-ryhmässä, paikallislehtien muistilistapalstoilla sekä Wanhan Woiman kotisivuilla.

Tule mukaan

Kiinnostaako sinua perinteet ja niiden vaaliminen? Haluatko tulla mukaan saman henkiseen porukkaamme?

Tervetuloa tutustumaan vaikka seuraavaan naiswoiman tapaamiseemme; -osallistuminen ei edellytä Wanha Woima ry:n jäsenyyttä.

Lisätietoja antaa
Helinä Koskela
Puh. 044 987 4003
helina.koskela@wanhawoima.fi

Talkooväkea
talkoovakea
naiswoiman_naisia