Tapahtumat

Ajankohtaista

Wanhan Woiman Syyssouwi-tapahtuma onnistui yli odotusten; sää suosi meitä, kävijöitä oli runsaasti ja tunnelma mukavan leppoisa. Kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille!

 

 

TULEVIA TAPAHTUMIA

to 5.11.2020 klo 18 Marraskuun kerhoilta Törmänhovilla. Illan aiheena ”Automobiilit Suomen maanteillä ja matkailussa 1900-1930-luvuilla”, alustajana ja keskustelun johdattelijana Anna-Mari Simunaniemi.

 

 

***************************

WETERAANIKONEPÄIVÄT SIIRTYVÄT VUOTEEN 2021

 Kaksi viikkoa juhannuksen jälkeen pidettävät Waltakunnalliset Weteraanikonepäivät Oulaisissa on peruutettu kuluvalta vuodelta. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran 9.-11.7.2021 tältä kesältä siirtyvillä teemoilla ”Weden woimaa ja terwan tuoksua”.

Vuoden merkittävimmän tapahtuman siirtyminen vuodella eteenpäin ei kuitenkaan hiljennä perinnekeskuksen ja Törmänhovin aluetta. Kesän aikana jatketaan talkootyönä Kuntun mökin kunnostusta sekä alueen ja hallien järjestelytöitä rajoitusten sallimissa puitteissa. Wanhan Woiman väki toivoo pandemiatilanteen rauhoittuvan syksyyn mennessä, jotta päästäisiin toteuttamaan syyskaudelle suunniteltuja pienempiä tapahtumia, joista ensimmäisenä on tarkoitus toteuttaa sadonkorjuuseen ja kekrin viettoon liittyvä tapahtumaviikko 14.-20.9. Tulevista tapahtumista ja talkoista tiedotetaan yhdistyksen nettisivuilla ja paikallislehdissä.

 Lisätietoja: puheenjohtaja Jouni Aitto-oja, puh. 0500-282 562