Tapahtumat

Ajankohtaista

 

TULEVIA TAPAHTUMIA
 

 

LOKAKUUN KERHOILTA to 1.10.2020 klo 18 Törmänhovilla. ”Elävä keskiaika harrastuksena eli keskiajan elävöittäminen”  Illan alustajana Gilbert eli Mika Mäkelä, pitkäaikainen keskiajan harrastaja ja elävöittäjä, Oulu / Suomen Keskiaikaseura ry.

*****

WANHAN WOIMAN SYYSSOUWI la-su 19.-20.9.2020 klo 10-15 Törmänhovin ja perinnekeskuksen alueella

– työnäytöksiä sisällä ja ulkona, tynnyritervaa, sepät pajassa jne.

– näyttelyhallit avoinna; Kurkista Kuntun mökkiin ja Koskelan taloon!

– rompetori; ilmoittautumiset 11.9. mennessä rompevaarille, puh. 044-3454919 (myyntipaikka 20,-/päivä)

– syyssadon myyntipisteitä ja käden taitojen tuotteita; ilmoittauutmiset Tuulalle, puh. 040-5114506 (myyntipaikka 20,-/ päivä)

– Törmänhovilla ruokailumahdollisuus

– Köyhien ritareiden kahvila Käpylän koululla

Vapaa pääsy!      Järj. Wanha Woima & Woimaa tulevaisuuteen! – hanke & Törmänhovi

 

**********************

WETERAANIKONEPÄIVÄT SIIRTYVÄT VUOTEEN 2021

 Kaksi viikkoa juhannuksen jälkeen pidettävät Waltakunnalliset Weteraanikonepäivät Oulaisissa on peruutettu kuluvalta vuodelta. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran 9.-11.7.2021 tältä kesältä siirtyvillä teemoilla ”Weden woimaa ja terwan tuoksua”.

Vuoden merkittävimmän tapahtuman siirtyminen vuodella eteenpäin ei kuitenkaan hiljennä perinnekeskuksen ja Törmänhovin aluetta. Kesän aikana jatketaan talkootyönä Kuntun mökin kunnostusta sekä alueen ja hallien järjestelytöitä rajoitusten sallimissa puitteissa. Wanhan Woiman väki toivoo pandemiatilanteen rauhoittuvan syksyyn mennessä, jotta päästäisiin toteuttamaan syyskaudelle suunniteltuja pienempiä tapahtumia, joista ensimmäisenä on tarkoitus toteuttaa sadonkorjuuseen ja kekrin viettoon liittyvä tapahtumaviikko 14.-20.9. Tulevista tapahtumista ja talkoista tiedotetaan yhdistyksen nettisivuilla ja paikallislehdissä.

 Lisätietoja: puheenjohtaja Jouni Aitto-oja, puh. 0500-282 562