Tervetuloa mukaan naiswoimaan!

Kiinnostaako sinua perinteet ja niiden vaaliminen?

Monessa mukana

Kaikissa Wanhan Woiman tilaisuuksissa tarvitaan talkooporukan työpanosta. Erityisen tärkeää on kahvittelu -tai kahavittelu, kuten Oulaisissa sanotaan. Naiswoima vastaa siis ruokatarjoilun järjestämisestä, mutta porukalla on myös paljon muuta toimintaa.

Vuosittain merkittävin woimainponnistus ovat tietenkin vuosittaiset Weteraanikonepäivät heinäkuussa. Naiswoiman vastuulla ovat muun muassa Käpylän koulun ja perinnekeskuksen vaihtuvat näyttelyt, myyntipaikkojen varaukset, kahvitukset Koskelan talolla ja laavulla sekä uusimpana perinneruokabaari.

Toimintaa ympäri vuoden

Naiswoima ei lepää edes talvella. Syksyisin järjestämme myyjäiset sadonkorjuun ja kekrin kunniaksi. Tunnelmalliset joulumyyjäiset virittävät vanhan ajan tunnelmaan perinteitä kunnioittaen. Lisäksi pitkin vuotta Naiswoima järjestää tutustumismatkoja ja erilaisia käsityökursseja kiinnostuneille jäsenilleen. Yhteistyö Weteraanimoottorikerhon kanssa on tietenkin tiivistä.

Tule mukaan!

Kiinnostaako sinua perinteet ja niiden vaaliminen? Haluatko tulla mukaan saman henkiseen porukkaamme?

Tervetuloa tutustumaan vaikka seuraavaan Naiswoiman tapaamiseemme; -osallistuminen ei edellytä Wanha Woima Ry:n jäsenyyttä.

Lisätietoja antaa 

Naiswoiman puheenjohtaja

Tuula Aitto-Oja

Puh. 040 511 4506

 tuula.aitto-oja@oulainen.fi