Weteraanimoottorikerho WanhaWoima ry
ETUSIVU AJANKOHTAISTA WETERAANIKONEPÄIVÄT NAISWOIMA YHTEYSTIEDOT
© Weteraanimoottorikerho Wanha Woima ry - 2017

Tapahtuma-Info

Tapahtuma järjestetään tuttuun tapaan

Pohjois- Pohjanmaalla Oulaisissa. Saukontie

23. Törmänhovin ja Perinnekeskuksen

alueella.

HUOM! Navigaattoriin suosittelemme laittamaan osoitteeksi  Amiraalintie 163, Oulainen, niin pääsette suoraan tapahtuman pysköintialueelle.

Myyjäksi Rompetorille

Rompetorin yhteyshenkilö on Martti Raudaskoski ja hänet tavoittaa rompetoria koskeviin varauksiin ja tiedusteluihin numerosta 044 345 4919. Konehalli 2:n myyntipaikoista vastaa Leila Laukkanen 040 834 8932. Rompetorilla on myyntipaikkoja edellisvuosien tapaan aidatulla peltoalueella, perinnekeskuksen läheisyydessä sekä sisätiloissa.

Oman vanhan ajoneuvon tuominen

konepäiville

Mikäli haluat tuoda oman vanhan menopelisi konepäiville, on sekin mahdollista. Ole yhteydessä tapahtuman toimihenkilöihin. Katso yhteystiedot.
Lippujen hinnat 2017 Päivän lippu - Kolme päivää - Sotaveteraanit ja alle 15 vuotiaat lapset. Ilmainen sisäänpääsy. HUOM! Portilla käy ainoastaan KÄTEINEN.
25. Waltakunnalliset Weteraanikonepäivät
7.-9.7.2017
Pääteemana “Suomea 100 wuotta”

Lemmikin tuominen tapahtumaan

Lemmikkieläimiä koskevat ohjeet on pyritty laatimaan  mahdollisimman selkeiksi,  yksinkertaisiksi ja helpoiksi noudattaa. Tästä johtuen meillä onkin vain yksi ohje, joka on seuraava: Lemmikkieläimiä EI SAA tuoda tapahtuma-alueelle. Ainoan poikkeuksen muodostavat rompetorikauppiaat, joille aiempien vuosien käytännön mukaan on annettu lupa koirien tuomiseen rompetorialueelle. Koiraparkki palvelee nelijalkaisia ystäviämme pääportin ulkopuolella. Se on Oulaisten eläinsuojeluyhdistyksen ylläpitämä ja sijaitsee aivan pääportin välittömässä  läheisyydessä, Amiraalintien länsipuolella olevan viljankuivaamon piha-alueella. Koiraparkin vastuuhenkilö on Marjatta Haapala-Putila ja hänet tavoittaa numerosta 040 752 3960. Rompetorikauppiaita haluamme muistuttaa erityisesti siitä, että alueella liikkuu hyvin paljon pieniä lapsia. Tämän vuoksi tapahtuman järjestäjät eivät ota mitään vastuuta koirien käyttäytymisestä ja niiden aiheuttamista  vahingoista. Koiran tulee olla koko ajan kytkettynä siten, että  se ei voi vahingossakaan aiheuttaa vaaratilannetta alueella liikkuvalle yleisölle. Edellytämme lisäksi, että lemmikkieläimistä huolehditaan asianmukaisella tavalla koko näyttelyn ajan.
TERVETULOA KONEPÄIVILLE!
Weteraanikonepäivät Info Ohjelma Majoitus Yhteyshenkilöt Info